Bel ons meteen: 0172-795066
Raadhuisstraat 156 | 2406 AJ | Alphen a/d Rijn

Reserveer NuOnline afspraak maken

Onze openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09:00 tot 18:00
Wo: 09:00 tot 21:00
Do: 09:00 tot 18:00
Vr: 09:00 tot 21:00
Za: 09:00 tot 18:00
Zo: gesloten

Aanbiedingen

Volle lippen worden geassocieerd met jeugd en aantrekkelijkheid. Helaas zijn de lippen, doordat de huid hier zo dun is, heel gevoelig voor veroudering. Hoe ouder je wordt, hoe meer het lipvolume afneemt, waardoor ze minder vol en strak zijn. Hierdoor kunnen de mondhoeken wat gaan zakken en in combinatie met de dunnere lippen kan dit een boze of verdrietige uitstraling geven.

Door de lippen of het liprandje net wat meer volume te geven, kan het hele gezicht een jeugdiger uitstraling krijgen. Daarnaast kan het helpen om de mondhoeken een klein beetje te liften om zo de verdrietige of boze uitstraling te verminderen. Uiteraard houden wij het natuurlijk resultaat altijd in het oog, bij ons zult u niet met een zogenaamde ‘duckface’ de deur uitgaan.

Fillerbehandeling van de lippen

Tijdens de behandeling


De regio rond de lippen is bijzonder gevoelig en daarom gebruiken wij bij behandelingen in deze regio bij voorkeur een verdoving. Dit kan in de vorm van een crème of een tandartsverdoving. Natuurlijk overleggen we altijd vooraf of u een verdoving wilt. Vervolgens wordt de gel met een heel dun naaldje in de lip of in het randje net boven de lip gespoten. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

Blanching-techniek voor rokerslijntjes
De rokerslijntjes worden ook met de ultradunne Volbella-filler behandeld. Hiervoor wordt de ‘blanching’-techniek gebruikt: bij deze techniek wordt op veel plaatsen, dicht bij elkaar, een klein beetje filler net onder de bovenste huidlaag geïnjecteerd. Op deze manier is de kans op een te veel aan filler, waardoor de bovenlip te zwaar wordt, minimaal en krijg je een mooi, natuurlijk resultaat. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

Na de behandeling


Doordat de lippen meer zwellen dan andere gezichtsregio’s, is het verstandig om de lippen te koelen met een coldpack. Bij sommigen trekt de zwelling met een coldpack binnen twee uur weg, anderen hebben langer een – lichte – zwelling die maximaal 48 uur aanwezig is. Vermijd een aantal dagen druk op het behandelde gebied en in het (zeldzame) geval van een blauwe plek raden we aan uit de zon te blijven. Een uur na de behandeling mag een lichte make-up worden aangebracht. Na de behandeling mag je minstens drie uur niet sporten of in het behandelde gebied wrijven, tenzij de onze arts Joris Coonen hier specifieke adviezen over heeft gegeven. Ga de eerste twee weken na de behandeling liever niet naar de sauna of de hammam.

Resultaat


Het mooie van een filler is dat je direct resultaat ziet. Bij de lippen duurt het door de zwelling – die maximaal 48 uur aanhoudt – iets langer om het eindresultaat te beoordelen. Omdat het gebied rond de mond meestal intensief bewogen wordt, blijven fillers hier iets minder lang zitten dan in andere regio’s.

Het resultaat is zo’n 6 tot 9 maanden zichtbaar.

Fillerbehandeling

Een fillerbehandeling met Juvéderm Volbella geeft een prachtig resultaat. Deze filler is speciaal ontwikkeld voor de lippen en het gebied rond de mond. De gladde gel wordt geïnjecteerd met behulp van een ultradun naaldje, waarna de lijntjes en rimpels in en rond de lippen worden opgevuld. Juvéderm Volbella bevat hyaluronzuur, dat vocht aantrekt en vasthoudt waardoor het resultaat zacht en natuurlijk oogt.

Rokerslijnen

Wie rookt, krijgt sneller rimpels op en boven de bovenlip, dit worden ook wel rokerslijnen of plooirokje genoemd. Het vervelende van deze rimpels is dat ze lastig te camoufleren zijn met make-up. Sterker nog: ze vallen vaak juist extra op omdat lipstift juist de neiging heeft uit te lopen in deze plooien.

Prijzen

Ieder gezicht is uniek en heeft daarom andere behandelingen nodig. Zeker bij een filler is advies op maat van belang. Waar de een voor wat vollere lippen net voldoende heeft aan 1 ml, is dat bij een ander veel te veel. Daarom zijn de prijzen hieronder richtprijzen. In een gratis en vrijblijvend eerste consult zal arts Joris Coonen na een uitgebreid intakegesprek een advies op maat geven.

Wat we namelijk vooral níet willen, is dat iedereen er hetzelfde uit gaat zien en zoals we al zeiden: bij ons geen kans op een ‘duckface’. Meestal heeft u aan het opvullen van de lippen of de rokerslijnen genoeg aan 0,5 – 1 ml de kosten hiervoor zijn €200 – €350. Een overzicht van alle prijzen kunt u vinden in de prijslijst.

 • 0,5 ML
  200,-
  • Lippen
  • Traangootjes
 • 1 ML
  350,-
  • Neus-lippen plooi
  • Marionettenlijnen
  • Traangootjes
  • Rokerslijnen

Heeft u vragen over deze behandeling?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom eens bij ons langs